March 3, 2024
Nigeria LNG Limited Graduate Trainee Past Questions

Download Nigeria LNG Limited Graduate Trainee Past Questions and answers on this page. Are you an applicant for Nigeria LNG Limited Graduate Trainee jobs, and is currently awaiting invitation for the aptitude test? If yes, i am glad to inform you that you can now download Nigeria LNG Limited Graduate Trainee aptitude test Past Questions and answers right here.

We believe in hard-work and quality preparation, it is on that note we bring you Nigeria LNG Limited Graduate Trainee recruitment Past Questions and answers. This material is well arranged in PDF, and contains four sections. The subject areas that make up for these sections are Quantitative Reasoning, Verbal Reasoning, English Language and Current Affairs.

Nigeria LNG Limited Graduate Trainee Past Questions

Instruction: In each of the following questions, sentences are given with blanks to be filled in with an appropriate words(s). Four alternatives are suggested for each question. Choose the correct alternative out of the four and indicate your choice for the correct answer.
1. Children enjoy _____ the TV programs.
(A) to look at
(B) watching
(C) to see
(D) to watch
Correct Answer: B


2: Today student should be reconciled _____the way things are changing.
(A) for
(B) at
(C) with
(D) to

Correct Answer: D


3: In a classroom student are to be trained to love _____
(A) one another
(B) altogether
(C) each other
(D) all others
Correct Answer: A


4: You have all come well prepared. I ____ you to pass this exam.
(A) hope
(B) expect
(C) wish
(D) except
Correct Answer: B


5: A ____ of Japanese artists stepped off the coach amidst warm welcome.
(A) bank
(B) gang
(C) troop
(D) troupe
Correct Answer: D


6: For all his ____he is a ____
(A) tricks cheat
(B) stupidity, fool
(C) wealth, miser
(D) health, player
Correct Answer: C


7: It took the child a long time to recover ____ the shock
(A) over
(B) about
(C) under
(D) from
Correct Answer: D


8: Tourists always enjoyed ____ the setting Sun in the Darjeeling Hills.
(A) in seeing
(B) seeing
(C) to watch
(D) watching
Correct Answer: D


9: When he died, Henry ____behind three notebooks.
(A) left
(B) leaves
(C) was leaving
(D) had left want
Correct Answer: A


10: She was relieved to hear from the doctor that the tumor was not malignant; it was _____
(A) discovered
(B) sizable
(C) exposed
(D) benign
Correct Answer : D

Nigeria LNG Limited Graduate Trainee Aptitude Test Past Questions

1: 120 men consume 720 kg of rice in 30 days. In how many days can 90 men consume 270 kg?
(A) 18
(B) 12
(C) 9
(D) 15
Correct Answer: D


2: A and B can together complete a task 40 days. They worked together for 30 days and then left. A finished the remaining task in next 22 days. In how many days A alone can finish the task?
(A) 88 days
(B) 48 days
(C) 30 days
(D) 40 days
Correct Answer: A


3: If A: B = 2: 3, B: C = 6: 11 then what is the value of C: B: A?
(A) 11: 6: 2
(B) 22: 6: 4
(C) 11: 3: 2
(D) 11: 6: 4
Correct Answer: D


4: In bag there are coins of 25 paisa, 50 paisa and 1 rupee in the ratio of 3 : 4 : 5. If there are in all N.31, then how many 1 rupee coins are there in the bag?
(A) 12
(B) 16
(C) 24
(D) 20
Correct Answer: D


5: A reduction of 20% in the price of sugar enables a housewife to purchase 6 kg. more for N. 240. What is the original price per kg. of sugar?
(A) N. 25 per kg
(B) N. 18 per kg
(C) N.15 per kg
(D) N. 10 per kg
Correct Answer: D


6: Cost of two articles were in the ratio of 16: 23. The cost of first article increases by 10% and that of second by N.477. Now the costs of two articles are in the ratio of 11: 20. The price of the second article (in N.) in the beginning was-
(A) 1912
(B) 1251
(C) 1521
(D) 1219
Correct Answer: D


7: Dayo travels first 1/3 of the total distance at the speed of 10 km/hr. and the next 1/3 distance at the speed of 20 km/hr. and the last 1/3 distance at the speed of 60 km/hr. The average speed of Dayo is-
(A) 18
(B) 21
(C) 14
(D) 16
Correct Answer: A


8: A train 400 m long passes a pole in 20 seconds. What is the speed of the train?
(A) 70 km/hr
(B) 68 km/hr
(C) 72 km/hr
(D) 64 km/hr
Correct Answer: C


9: A train 300 m. long is running with a speed of 54 km/hr. In what time will it cross a telephone pole?
(A) 16 sec
(B) 20 sec
(C) 18 sec
(D) 22 sec
Correct Answer: B


10: Two train approach each other at 30 km/hr and 27 km/hr. From two places 342 km. apart. After how much time will they meet? (in houN)
(A) 9
(B) 6
(C) 8
(D) 5
Correct Answer: B


How to Download Nigeria LNG Limited Graduate Trainee Interview Questions

To download the complete material for Nigeria LNG Limited Graduate job test, pay the sum of 2,000 naira to the account details below.

Bank Name: First Bank
Account Number: 3133374806
Account Name: Josephine P. O

After payment, please send us the following details below via 08100923529. You can call to confirm or place an order. Please send the following information to us after payment.

  • Proof of payment (e.g: depositor’s name).
  • Email address
  • Name of past question papers needed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *